top of page

Over ons

Vooreerst wil ik me graag even voorstellen. Zonder mij te verschuilen achter een bedrijfsnaam wil ik u graag kennis laten maken met de man achter 'Beurs & Beleggen'.

 

Mijn naam is Pascal De Borggrave. Al meer dan 30 jaar ben ik actief als onafhankelijk expert in beleggingen.

 

Advies aan de kant van de klant (en niet aan de kant van de bank) is mijn uitgangspunt.

 

In de aandelenwereld ben ik voornamelijk gekend als auteur en uitgever van de aandelenbrief "De Beurswinnaar". Toen deze dermate positief onthaald werd, was een logische volgende stap een eigen advieskantoor, ondertussen genaamd "Beurs en Beleggen" te Ingelmunster.

Anders dan de meeste beleggingsdiensten, voornamelijk via bankfilialen, is mijn grote troef mijn onafhankelijkheid. In alle vrijheid kan ik onpartijdig adviseren in functie van uw bekommernissen zonder enige commerciële druk.

Ik nodig u graag uit om als slimme belegger even stil te staan bij de hieronder beschreven onderwerpen.

 

1. U wenst neutraal en eerlijk advies

 

Van wie krijgt u het beste advies? Een eerste cruciale vraag die zich stelt als belegger.

Enerzijds heeft u de onafhankelijk belegggingsadviseur die in alle onpartijdigheid de voordeligste formules op de markt onder de aandacht brengt. Anderzijds heeft u de afhankelijk beleggingsadviseur die aan zijn bank gebonden is, en ook enkel eigen producten mag voorstellen.  Het stellen van deze vraag, is ze meteen ook zelf beantwoorden.

 

2. U bent op zoek naar een hoge opbrengst in alle veiligheid

 

Ik wil een hoge opbrengst, maar wens toch veilig te beleggen. Is dit mogelijk? Waarop moet ik letten? Is een belegging met kapitaalsgarantie altijd de juiste keuze? Vele vragen dringen zich op. Vragen waar ik u graag met de nodige deskundigheid en objectiviteit in bijsta.

Anders dan de meeste beleggingsdiensten, voornamelijk via bankfialialen, is mijn grote troef mijn onafhankelijkheid. In alle vrijheid kan ik onpartijdig adviseren in functie van uw bekommernissen zonder enige commerciële druk.

 

 

3. U wil graag besparen op de kosten

 

Vaak betaalt u om te mogen beleggen. De vraag is of dit logisch is. Kosten bij een belegging kunnen immers aardig oplopen. Ik toon u graag hoe u kunt besparen op kosten bij een belegging.

Meer weten over deze onderwerpen?

 

Ik maak graag tijd voor u, laten we even praten.

bottom of page